Monday, September 27, 2010

Album Roda-Roda Rindu

haa mesti ada sesetengah korang tak tahu album pertama Spin dan lagu2 mereka kan. okay dekat bawah ni merupakan album pertama mereka (kalau tak salah). Roda-Roda Rindu.



Artist : Spin
Album : Roda Roda Rindu
Year : 1999

Track Listing
-------------

1. Spin - Mengusung Rindu
2. Spin - Dekat Disayang Jauh Dikenang
3. Spin - Gurauan Berkasih
4. Spin - Merindu Kembali
5. Spin - Cintamu Sewangi Haruman Kastu
6. Spin - Dilambung Ombak Kasih
7. Spin - Menanti Fantasi Menjelma Realti
8. Spin - Terasa Jiwa Tersiksa
9. Spin - Apa Salahnya Kau Jujur
10. Spin - Ku Merayu Seikhlas Cintaku


* saya ada link untuk download lagu-lagu ni semua. tapi saya rasa baik korang terus dapatkan album ni daripada FMC. kalau nak dapatkan album ni, boleh tinggalkan comment anda di bawah.

4 comments:

kiera_baihaqi@yahoo.com said...

al-fatihah untuk arwah abg achik...klu adik nak dptkan vcd tu cam manew erk??teringin sgt2 nak beli vcd tu,tapi x jumpa2 laa....

liyana alisa said...

senarai lagu album kedua dia tkde ke huhu

PokCyam05 said...

boleh tak bagi link untuk download album2 spin?

PokCyam05 said...

boleh tak bagi link untuk download album2 spin?

Post a Comment