Monday, September 27, 2010

Album Roda-Roda Rindu

haa mesti ada sesetengah korang tak tahu album pertama Spin dan lagu2 mereka kan. okay dekat bawah ni merupakan album pertama mereka (kalau tak salah). Roda-Roda Rindu.



Artist : Spin
Album : Roda Roda Rindu
Year : 1999

Track Listing
-------------

1. Spin - Mengusung Rindu
2. Spin - Dekat Disayang Jauh Dikenang
3. Spin - Gurauan Berkasih
4. Spin - Merindu Kembali
5. Spin - Cintamu Sewangi Haruman Kastu
6. Spin - Dilambung Ombak Kasih
7. Spin - Menanti Fantasi Menjelma Realti
8. Spin - Terasa Jiwa Tersiksa
9. Spin - Apa Salahnya Kau Jujur
10. Spin - Ku Merayu Seikhlas Cintaku


* saya ada link untuk download lagu-lagu ni semua. tapi saya rasa baik korang terus dapatkan album ni daripada FMC. kalau nak dapatkan album ni, boleh tinggalkan comment anda di bawah.

2 comments:

kiera_baihaqi@yahoo.com said...

al-fatihah untuk arwah abg achik...klu adik nak dptkan vcd tu cam manew erk??teringin sgt2 nak beli vcd tu,tapi x jumpa2 laa....

liyana alisa said...

senarai lagu album kedua dia tkde ke huhu

Post a Comment